Ota yhteyttä

Ota yhteyttä, palvelemme sinua 24H sisällä

Nordic Wear etsii jatkuvasti uusia pitkäaikaisia ​​asiakassuhteita. Joten jos etsit luotettavaa ja toimitusvarmaa toimittajaa, ota yhteyttä.

Nordic Wearin markkinointi, suunnittelu ja laadunvalvonta tapahtuu Turusta käsin. Vaatteiden valmistus tapahtuu omilla tehtaillamme Bangladeshissa tai tarvittaessa pitkäaikaisten yhteistyökumppanien kanssa Kiinassa, Vietnamissa, tai Intiassa.

Molemmissa päissä työskentelee tekstiilialan ammattilaisia ja meillä on vahva tietotaito molempien maiden  liiketoimintakulttuurista. Omalla tehtaallamme pystymme takaamaan tuotteiden laadun, sekä työntekijöiden hyvät työolot.

Suomen toimistosta olemme Bangladeshin tiimiin yhteydessä päivittäin ja yksi meistä on suurimman osan vuodesta myös tehtaalla paikanpäällä.

Meillä on luotettavia yhteistyökumppaneita erityisesti materiaalien osalta myös Euroopassa. 

 

Tehtaamme ovat BSCI sertifioituja tai vastaavat samaa tasoa Euroopassa ja takaamme työhyvinvoinnin ja mukavat ilmastoidut taukotilat jokaiselle työntekijälle. Kerromme mielellämme lisää toiminnastamme ja vastuullisuusperiaatteistamme. 

Meillä on perusvaatemallisto työvaatteista sekä urheiluvaatteista ja vapaa-ajan vaatteista miehille, naisille ja lapsille. Muokkaamme perusmallistoa asiakkaan tarpeen mukaan tai suunnittelemme asiakkaalle täysin oman malliston. 

Verkkokaupastamme löydät tällä hetkellä EN ISO 20471 korkean näkyvyyden sertifioituja työvaatteita sekä perustyövaatteita.

 

Morjens, Me olemme Nordic Wear

Md. Ashraful Huq (Sohel)

CEO ja omistaja, tuotannon johto
+358 (0)40 900 5852
sohel@nordicwear.fi

Rabeya Huq

Operatiivinen johto, asiakassuhteet
+358 (0)45 273 6000 rabeya@nordicwear.fi

Heidi Mäkelä

Design, Tuotesuunnittelu ja laadunvalvonta, asiakassuhteet ja markkinointi
+358 44 978 4206
office.design@nordicwear.fi

Tina Nurmi

Myynti, asiakassuhteet & Laadun valvonta
+358 44 978 4206
office.assistant@nordicwear.fi

Tarja Hartikainen

Reskontra

Ota yhteyttä

Tarjouslomakkeen täyttämällä tai ottamalla yhteyttä meihin saat kuitenkin tarjouksen juuri sellaiseen pakettiin kuin haluat. Työvaatebrändien ja eri alan työntekijöiden lisäksi suurimpia asiakkaitamme ovat urheiluvaatemerkit sekä vapaa-ajanvaatteita myyvät ketjut, joille suunnittelemme aina asiakkaan brändin mukaisia mallistoja. 

nordic wear int`l oy

Orikedonkatu 22B, 20380 Turku, Finland
+358449784206 • info@nordicwear.fi